4 Οκτ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ο γ’ κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Εισαγωγή στην παιδοψυχιατρική της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας» που διοργανώνει η Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ σε συνεργασία με την Eλληνική Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών (W.A.I.M.H.) με θέμα: «Θέματα ψυχοπαθολογίας βρεφικής και νηπιακής ηλικίας και θεραπευτικές προσεγγίσεις. Μέρος Β΄».


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση και τη φροντίδα μικρών παιδιών (παιδιάτρους, παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, παιδαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς κ.ά.).


Ο γ’ κύκλος θα περιλαμβάνει οχτώ εκπαιδευτικές συναντήσεις, με έναρξη τον Νοέμβριο του 2010. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κατά κανόνα κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα και ώρα : 11.00 – 14.00, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Προγράμματος.

Επικοινωνία
Τηλ. : 2310/994787 κα. Ελένη Ξανθοπούλου, 2310 993172 κα. Ζωή Τσακώνη
Email :abatzogr@gmail.com